Om 1000Chairs

1000Chairs har i mere 25 år leveret designmøbler til kvalitetsbevidste kunder, og udviklet specialinventar til indretningsopgaver. Her finder du meget mere end bare stole. Vi har håndplukket en række af Europas førende leverandører og tilbyder et stort sortiment af veldesignede og moderne møbler. Her kan du gå på opdagelse, blive inspireret og få professionel vejledning.

1000 Chairs har mange års erfaring med rådgivning og udvikling af specialedesignede løsninger til både private og erhvervskunder. Den personlige rådgivning er vejen til at din indretning rammer plet. Vores team af erfarne og professionelle rådgivere udfordrer konventionerne og skaber kreative løsninger, der passer til dine behov. Vi har en bred tilgang til indretning og rådgiver såvel store som små projekter. I store projekter kan vi tilbyde hjælp fra de første plantegninger til de sidste detaljer som billedet på væggen og har fokus på funktionalitet og kvalitet med moderne og spændende udtryk. Vi samarbejder med arkitekter, indretnings -og belysningsfirmaer, så vi kan dække alle behov bedst muligt i forhold til den enkelte opgave.

Så uanset om du har behov for hjælp til en altomfattende indretning eller skal vælge stolen med den rette siddekomfort, som passer ind i dit hjem, står vi klar til at rådgive.

Ring til os, hvis vi skal hjælpe dig med indretning.

Læs vores privatlivspolitik <a href="{{/pages/privatlivspolitik}}" /a>

Læs vores handelsbestilgelser<a href="{{/pages/handelsbestingelser}}" /a>

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Ofte stillede spørgsmål

Leveringstiderne for produkter varierer fra produkt til produkt, og kan tage længere tid end normalt på grund af den nuværende globale situation. Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre, at du modtager dine produkter så hurtigt som muligt, men vi beder dig om at være tålmodig, da det kan tage ekstraordinær lang tid at levere produkter i øjeblikket. Vi takker for din forståelse

Vi har et stort udvalg af produkter fra nogle af de mest populære brands i vores butik i Hellerup. Her kan du se et udvalg af produkter fra bl.a Gervasoni, Gubi m.m. Vi har også produkter fra andre populære brands, så der er noget for enhver smag. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butik i Hellerup!

Vi modtager kortbetalinger fra Visa og Mastercard, så du kan handle hos os med stor tryghed. Vi bruger de nyeste sikkerhedsteknologier gennem Quickpay for at sikre, at alle dine betalingstransaktioner er sikre og fortrolige.

Vi bruger TNT, DHL og PostNord til levering af varer fra 1000Chairs. Vi tilbyder gratis fragt ved køb over 4500 kr. Fragten vil variere fra produkt til produkt og afhænger af produktets størrelse og vægt. Kontakt os for at få yderligere oplysninger om fragtpriser for det produkt, du ønsker at købe.

Det er muligt at returnere produkter, medmindre det er special designede produkter (bestillinger på mål m.m). Vi accepterer returneringer indenfor 14 dage efter modtagelsen af produktet. For at returnere et produkt skal det være i original emballage og i samme stand, som da det blev modtaget. Kontakt os, hvis du har brug for yderligere oplysninger om returnering af produkter.